Unisa SEDKEN - Peeptoe damessandalen

16-10-2012 23:03

Maak zomerse en stijlvolle modder Herrlich Unisa SEDKEN - Peeptoe - de Slingbacks SEDKEN van Unisa Lust op de volgende feest avond - bij voorkeur buiten! In de edele beige, SEDKEN zeker is een echte blikvanger en dus voegt waarde toe aan elke outfit. Geniet van SEDKEN van UNISA als een trofee voor uw voeten en neidische uitzicht!  

Een echt grote schoen die door zeer modieus elegant effect vorm, overdekte kleur en verf kijken de voet, zonder af te leiden van de blik van de kijker te veel op de andere belangrijke details van de drager. Maar helaas hij niet groter dan gedacht, ten minste in grootte 36 (omdat anders altijd precies zoals deze grootte, ik denk dat de oorzaak in mijn mei 'ineengekrompen' voeten te kijken.) Als wandelen, een lichtgewicht 'slappe geluid', is vergelijkbaar als in flipflops. Ik stel echter dat dit alleen het geval is als de schoen gewoon een beetje te groot is. Dus, als In twijfel orde 2 maten voor de montage.

  ■Lackoptik ■Decksohle ■Kleiner elastisch deel op de bandjes voor een aangepaste pasvorm: ■Innenmaterial leer: lederen ■Absatzform: naaldhak / stiletto ■Absatzhöhe: 9 cm ■Plateauhöhe: 2 cm ■Detail: ■Verschluss gesp: gesp/loop ■Schuhspitze: ■Sohle open: ■Obermaterial echt leer: leder